Scroll Top
VOICE OVER SERVIS
Moć glasa je velika!
Voice over je posao za sebe
Potpuno jedinstvena forma koja podrazumeva vanredno poznavanje svog govornog aparata, tehnike glasa, kao i tehnike glume, pevanja, dikcije, kao i veliko poznavanje svog književnog jezika. Glas koji čujete treba da vas povede u taj svet fikcije, ukoliko se radi o nekoj imaginarnoj reklami ili da vas ubedi da je baš ta banka za vas ili da treba da treba da odaberete odredjeni lek ili da treba da kupite baš taj auto. Tako da je moć glasa velika. Nažalost. Ne shvataju to baš svi.
U

velikim svetskim studijima, postoje pored audio producenta i reditelji, koji navode Voice overe, određuju šta je dobro a šta ne, daju im prave indikacije kako bi interpretacija bila savršena. U Srbiji to obično rade audio producenti, koji su usled nužde, morali da savladaju još jedan zanat, a to je rediteljski.

Pošto se ništa ne dešava preko noći, puno godina rada, vežbe i iskustva je potrebno kako bi se stasalo u profesionalnog Voice overa koji može da odgovori na većinu zadataka.

Vrhunska interpretacija je odlika ogromnog iskustva, koje nam omogućava da pronađemo pravu meru za naš izraz. Takođe je neophodno da sve potrebne veštine budu na najvišem nivou, kao i svakodnevni trening i rad na poslovima Voice overa.

  • Profesionalni Voice Over studio
  • Preko 20 godina iskustva
  • Preko 1000 snimljenih Voice Over projekata
  • Naši vokali snimaju za najveće svetske brendove
  • Snimanje u obliku live session-a za klijente iz celog sveta
  • Najkvalitetniji primerci studijske opreme
  • U ponudi su vokali iz Srbije i regiona kao i celoga sveta
  • Stvaranje zvuka je naš glavni prioritet
Ponuda sa preko 600 vokala
Live session snimanje
Kvalitetna studijska oprema
Velika brzina isporuke

KREATIVNA KOMPANIJA je tokom godina kreirala profesionalni Voice Over Servis koji sarađuje sa preko 600 vokala iz Srbije i inostranstva.

Napravili smo elektronsku bazu na našem sajtu www.simonevoiceovers.com, kako bi smo vam olakšali izbor vokala za vaš novi projekat. U ponudi imamo brendirane i prepoznatljive vokale, kao pristupačnije i manje poznate ali takodje iskusne vokale.

Vokale iz naše baze klijenti mogu direktno odabrati u projektima koje kreiramo za njih, a ukoliko se radi o marketing agencijama, produkcionim studijima ili radio stanicama vršimo iznajmljivanje Vokala za vaše individualne projekte. Vrlo često smo angažovani za kreiranje globalnih kampanja u kojima su zastupljeni vokali iz celog regiona kao i drugih zemalja Evrope.

Preporuke Voice Overima za kvalitetniju interpretaciju:

Da bi zvučali što prirodnije, da se ne čuje kako čitate tekst, već da se oseti da kroz taj tekst provlačite i svoj stav i svoje emociju, pokušajte da ustanete, a ne da sedite dok čitate. Slobodno gestikulirajte rukama kao i u realnom životu. Na taj način će se osetiti da imate stav i odnos prema tome što čitate a i gestikulacija rukama će vam dati vanrednu dinamiku i energiju u čitanju. Nećete zvučati dosadno i nezanimljivo. Takođe je bitna i lična ekspresija kod svakog vokala. A ona je moć da se apsorguju sve informacije koje vokal dobije, da to organizam i mozak prerade i da kroz interpreataciju donesu svoj neki doživljaj, oduševljenje, stav I sl.

Da zaključimo…biti kvalitetan Voice over nije nimalo naivna stvar.  A snimati vokale i iz njih izvući svoj maksimum, je posebna veština koja bi trebala biti više cenjena.

Tonski Studio
Naš tonski studio je koncipiran iz 2 akustično tretirane režije i 1 akustično tretirane gluve sobe za snimanje vokala. Oprema koja se koristi u studiju je godinama kristalisana i na kraju smo izabrali najkvalitetnije komade studijske opreme koji daju najfinije rezultate.