Scroll Top
O Nama
Sa nama, znate na čemu ste!
Kreativna Kompanija je nastala 2006. godine

Kreativna Kompanija je nastala 2006. godine. Tada se pojavila težnja i ambicija da postanemo prava kompanija koja će proizvoditi kreativne usluge u najširem geografskom području, ukratko da ne budemo vezani samo za naše granice.

Kreativna Kompanija je u međuvremenu postala stvarnost i a samim tim i sublimat svih oblasti u kojima smo uspeli da za prethodnih 17 godina dostignemo zavidno znanje i veštine. Pre svega se to odnosi na audio produkciju, na video produkciju, 3d animaciju, voice over servis itd.

KOMPANIJA POČINJE SA RADOM
2006
0
USPEŠNIH GODINA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
AUDIO PRODUKCIJA
0
VIDEO PRODUKCIJA
Naš koncept

Posle dugogodišnjeg traganja idealnog koncepta poslovanja, došli smo do zaključka za koji smatramo i svojom filozofijom poslovanja:

SA NAMA ZNATE NA ČEMU STE!

Očekivanja klijenata su da smo konstantno na raspolaganju za sve produkcijske aktivnosti u svakom trenutku. Mi se trudimo da koliko je to moguće u većini slučajeva klijentima izadjemo u susret, medjutim nekada su to potpuno neralni momenti. Nova vremena dovode do stalnog menjanja radnika u firmama i zbog toga mora da postoji konstantna edukacija mladih menadžera po firmama, kako bi shvatili opseg svojih zahteva, vremenske rokove i finansijsku realnost zahteva.

Koncept poslovanja koji je Kreativna Kompanija je razvila potpuno transparentan i iskren odnos sa svojim klijentima.

MI NE GLUMIMO GLUMU!

Znamo šta znamo i znamo šta ne znamo. Želimo da se izdignemo iznad korporativnih nastupa koji u sebi uvek kriju neku zakulisnu misao ili neku podmuklu akciju.

SVE POD KONAC!

Takodje su očekivanja da će u svakom trenutku, naš tim biti na maksimalnom nivou i da će moći da odgovori u najkraćem roku svim zahtevima. Da bi se to postiglo, potrebna je velika energija i požrtvovanje da bi se pre svega okupio tim koji zna da radi posao i koji je dostupan većim delom dana. Kada sumiramo sve, mislim da smo u većoj meri preko 90% uspeli u tome, bez obzira na broj sedih na našoj glavi.

TOLERANCIJA NA PRITISAK JE SVE MANJA!

Pošto posao čini veći deo našeg vremena a i VAŠEG, hajde da ga zajednički napravimo lepim i zanimljivim i da posao ne bude muka i stres, već zadovoljstvo. Bez obzira na odgovornost projekata, uz minimalan stres i sa velikom količinom poverenja i poštovanja moguće je postići velike rezultate.

Kreativna Kompanija danas okuplja preko 100 freelance saradnika iz svih oblasti advertisinga. Od voiceovera, glumaca, reditelja, snimatelja i montažera, kostimografa, scenografa, copywriter-a, pevača i pevačica, kompozitora, 3D animatora, i sl.

Nalazimo se u centru Beograda, u Svetogorskoj 35/2, na 3 minuta od Savezne Skupštine. Funkcionišemo kao PRODUCTION & VOICE OVER STUDIO koji je zadnjih par godina iskristalisao svoje usluge i spreman je da podrži klijente u potpunosti u specijalizovanim uslugama izrade tv reklama, 3d animiranih videa, radio reklama, reklamnih filmova, u ozvučavanju tv spotova, tv adaptacijama, snimanju voice overa, u uslugama kompletne audio i video produkcije itd.

AUDIO I VIDEO SU NAŠA ŠOLJA ČAJA !!!

Pored zatvorenog kruga usluga koje nudi, jedna od suštinskih stvari koje „Kreativna Kompanija”, pruža klijentima pored osećaja sigurnosti, zadovoljstva i elegancije u poslovanju je KREATIVNI POTENCIJAL. Sveže ideje, poštovanje rokova, odgovaran i posvećen odnos prema poslu, kao i rezulati koje donose naše kampanje su više nego dovoljni razlozi da se i Vi upišete na našu klijent listu.

Naš tim
mihailo
Mihailo Simonović
Vlasnik i kreativni direktor
uros
Uroš Igić
3d i VFX artist
ivanovic
Dušan Ivanović
Direktor fotografije
belja
Dragan Beljić Belja
Snimatelj i direktor fotografije
savic
Pavle Savić
Dizajner zvuka i kompozitor
cimesa
Branislav Cimeša
Grafički illustrator
Tonski Studio

Naš tonski studio je koncipiran iz 2 akustično tretirane režije i 1 akustično tretirane gluve sobe za snimanje vokala. Oprema koja se koristi u studiju je godinama kristalisana i na kraju smo izabrali najkvalitetnije komade studijske opreme koji daju najfinije rezultate.

MIKROFONI – Neumann TLM 103, Neumann TLM 49, Sontronics MERCURY, Slate ML 1 modeling mic, Rode NT1

MIKROFONSKI PREAMPI – AVALON 737, CHENDLER GERMANIUM, SPL CHANNEL ONE 2950, SPL GAIN STATION, FOCUSRITE ISA ONE, STUDIO MASTER 2073

AUDIO INTERFACE – ARTURIA AUDIOFUSE STUDIO, AUDIENT ID 14 MK2

KOMPRESOR – Drawmer DL441

STUDIJSKI MONITORI – 2xGENELEC 1031 A, YAMAHA NS 10

PASIVNO POJAČALO – ALESIS RA 150

STUDIJSKE SLUŠALICE – SHURE SRH 840 I FOSTEX TR 80

Od softwera koristimo Nuendo 12 pro i Cubase 12 pro za snimanje vokala, editovanje i mix.

Takodje imamo i integrisan sistem za snimanje voice overa na daljinu koji omogućuje da klijent prati snimanje sa daljine, preko Zoom, Meet, Skype aplikacija kao da je u studiju.