Scroll Top
VIDEO PRODUKCIJA
Naš pristup je da sve vreme tokom procesa produkcije imamo komunikaciju s klijentom.
Profesionalne usluge izrade svih vrsta video formata

Kreativna Kompanija pruža profesionalne usluge izrade svih vrsta video formata. Od kratkih televizijskih spotova, preko reklamnih filmova, video prezentacija do izrade 2D i 3D animacije kao i 3D modelovanja karaktera i arhitektonskih objekata. Naše usluge su namenjene direktnim klijentima ali vrlo često kao podizvođači opslužujemo i druge digitalne i advertising agencije.

Naš produkcioni tim čini skup iskusnih profesionalaca sa velikim stažom u video produkciji. Shodno zahtevima posla anagažujemo kreativne saradnike koji su potrebni, kao i svu potrebnu tehniku za snimanje na terenu a dok se postprodukcija u većoj meri obavlja u okviru našeg studija.

Naš pristup je da sve vreme tokom procesa produkcije imamo komunikaciju s klijentom. Na taj način sve probleme i dileme rešavamo u hodu.

Nakon dogovora o izradi promotivnog materijala izrađujemo predračun, tako da tačno znate koliko će Vaš projekat koštati i šta dobijate za svoj novac.

Zatim izrađujemo scenario prateći Vaše želje kombinovane sa našim iskustvom i znanjem u izradi videa.
Scenarista, reditelj, snimatelj i montažer zajedno prate proces izrade materijala od početka do kraja. Sve vreme blisko sarađujemo s vama zbog želje da se Vaša poruka ne izgubi u kreativnom procesu izrade. Naš cilj je da izradimo materijal koji neće pokvariti Vašu viziju, već će je dodatno oplemeniti.
Profesionalno izrađen promotivni materijal može znatno poboljšati imidž Vaše kompanije. Takav materijal Vam omogućava da prikažete svoj proizvod u okruženju za koji je i namenjen. Možete ga upotrebiti kao Video trening za novo osoblje, kao Video prezentaciju kompanije ili kao Video spot koji predstavlja Vaš proizvod ili uslugu najširem auditorijumu preko tv ekrana.

TV Reklame
Tv reklame spadaju u kraću video formu. Za prenošenje video poruka, one su najviše koriste. Najčešće njihovo trajanje je od 20 do 30 sek. Pre svega, zbog toga što pažnja modernog gledaoca koji je veoma opterećen informacijama veoma opada posle 30 sek.

Postoje i kraće forme, koje traju od 5 sek pa naviše. U poslednje vreme, veoma je prisutna i novost na našim ekranima, tkz. Block Bumper. To je video spot, trajanja do 5 sek, koji se pojavljuje na pola ekrana, na početku i na kraju reklamnog bloka.

Tv reklama, poseduje veliku moć kada je u pitanju masovno oglašavanje. Senzibilitet klijenata se menja, shodno godišnjem dobu, trendu i sezonskim kampanjama. Pogledajmo, ko se danas, najviše reklamira? To su velike korporacije (banke, prehrambeni lanci, kafe, mineralne vode, piva, kozmetika itd.) Njihovo tržište je globalno i oni raspolažu sa ogromnim budžetima, koje treba da potroše na emitovanje reklamnih spotova. Pre svega, jer je neko odavno shvatio moć televizije.

Cena emitovanja je poprilično visoka, što u startu odbija mala i srednja preduzeća, zato treba pokazati veliku hrabrosti veoma ozbiljnu strategiju, kada se krene u tv kampanju. Ukoliko, neko srednje preduzeće želi da izbaci neki Novi proizvod na tržište koji ima masovnu upotrebu (novi keks, nova kisela voda, novi preparat za mršavnjenje itd). televizija je jedino mesto gde će milioni gledalaca čuti za novi proizvod. U današnje vreme, to je jedini način da se pozicionirate na tržištu. Naravno, moraćete naći način finansiranja i moraćete biti veoma obazrivi. Pre svega sa izborom tima koji će vašu poruku osmisliti i pretvoriti u efektnu video poruku.

Kreativna Kompanija, je shodno situaciji u kojoj se svi zajedno nalazimo, pronašao način da opsluži sve klijente, koji žele kvalitetnu i kreativnu uslugu sa ograničenim budžetom. Mi pratimo naše klijente, savetujemo ih i podržavamo ih na njihovom putu ka uspehu. Jedini uslov je korektna saradnja. Kada nas budete kontaktirali, budite iskreni i ne pokušavajte da kalkulišete, jer ćete tako odmoći i sebi i nama.

Reklamni filmovi

Reklamni ili korporativni filmovi spadaju u dužu video formu. Isključivo se koriste za detaljniju prezentaciju firme, proizvoda ili usluge pred budućim kupcima, u okviru sajamskih nastupa, televizijskih emisija i sl. Trajanje je obično od 2 do 15-tak minuta. Ovo je prilično složena i komleksna forma. Promo filmovi zahtevaju ozbiljnu kreativnu i tehničku pripremu.

Kreativna Kompanija poseduje veliko iskustvo u produkciji promo filmova. Naš produkcioni tim vam nudi mogućnost kreativnog angažovanja od početka do kraja ili  ukoliko već imate izradjen kreativni scenario i razradjene detalje, možemo vam prižiti samo produkcionu uslugu.

Da bi sadržaj koji želite da predstavite bio atraktivan, veoma je bitno da se na uzbudljiv, dinamičan i kreativan način osmisli scenario, kao i knjiga snimanja, jednom rečju, skoro svaki kadar. Cilj je da se predstavite u što boljem svetlu, da ostavite što superiorniji utisak na buduće klijente, a to ćete postići ako se vešto isprati kreativna nit i poruka koju želite da pošaljete. Tajming kod filma je veoma bitan. Ne treba da bude ni previše dug, ni previše kratak. Treba da bude koncizan i jasan. Treba da obiluje kvalitetnim i šarmatnim kadrovima koji će vašu kompaniju što superiornije predstaviti.

Postprodukcija i montaža svih snimljenih kadrova su veoma bitni, jer finalni rezulatat može puno zavisiti od dobrog montažera. Glas koji će pratiti sliku, je takođe veoma bitan. Ukoliko se bira muški vokal, koriste se duboki baritoni, koji svojom dominacijom u glasu zvučno predstavljaju snagu vaše kompanije, a ukoliko se koriste ženski vokali, onda taj vokal, treba da bude topao i pun poverenja.