Scroll Top
Audio produkcija
Stvaranje zvuka je naš glavni prioritet!
Snimanje spikera

Jedna od jako bitnih aktivnosti u okviru Kreativne Kompanije je i pronalaženje najprikladnijih spikera za odredjeni projekat. Svakodnevno saradjujemo sa puno raznovrsnih vokala kako iz Srbije, tako i iz cele Evrope. Posedujemo veliko znanje i veštine da u zajedničkoj interakciji sa spikerom, stvorimo što bolju interpretaciju.

SNIMAMO ZA NAJVEĆE SVETSKE BRENDOVE

U zadnje vreme snimanja se vrlo često organizuju uživo u obliku live session-a. Na taj način se preko raznih aplikacija povezuju klijenti, voice over agencije, studio koji snima i voice over i svi učestvuju u snimanju uživo.
Klijenti koji su hiljadama kilometara daleko, čuju interpretaciju spikera kao da su u studiju. Vide reklamu sa izmontiranim vokalom u trenutku i mogu odmah da stvore finalni doživljaj.
Proteklih godina snimili smo jako veliki broj različitih vokala za razne kampanje. Dobili smo priliku i poverenje da snimamo za najveće svetske brendove kod kojih su zahtevi i standardi interpretacije jako visoki.

Ikea, Skechers, Maxi, 7 days, Fanta, Next sokovi, Nesqucik, Fuze Tea, Wolt, Glovo, Tondach, Miele, Fox TV, Isover, DHL, Knauf, Emezzeta, Rauch, Nike, Amstel, BMW, Galenika, itd.

Koji su uslovi potrebni da bi se savršeno snimio Voice over?
Potrebna je za početak soba za snimanje vokala, koja je akustički tretirana, gde nema eha, ili nekih drugih šumova i spoljnih zvukova.
Pored gluve sobe potrebna je i odgovarajuća tehnička oprema. Mikrofon, slušalice, monitor za gledanje videa, audio interface, mikrofonski preamp, studijski monitori, neki audio kontroler I sl.
Zavisno od kvaliteta ove opreme, zavisiće i sam kvalitet zvučnog zapisa. Obično, za visok kvalitet zvučnog zapisa, studijska oprema je jako skupa. Kao jedna od najbitnijih stavki je senzibilitet mikrofona. Obično je potrebno imati bar po nekoliko mikrofona za različite vokale. Posebno za muški dublji vokal, posebno za ženski svetao. Poseban mikrofon za pevane vokale I poseban za čitače reklama. Do sada su se pokazali kao dobar izbor za čitanje reklama: Neumann TLM 103, Roda Classic, Akg C 414, Audio Tehnica 4050 sm, Sennheiser KH-416 I sl.

STVARANJE ZVUKA JE NAŠ GLAVNI PRIORITET!
0
USPEŠNIH GODINA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
AUDIO PRODUKCIJA
0
VIDEO PRODUKCIJA
Naš koncept

Posle dugogodišnjeg traganja idealnog koncepta poslovanja, došli smo do zaključka za koji smatramo i svojom filozofijom poslovanja:
Sa nama, znate na čemu ste!
Očekivanja klijenata su da smo konstantno na raspolaganju za sve produkcijske aktivnosti u svakom trenutku. Mi se trudimo da koliko je to moguće u većini slučajeva klijentima izadjemo u susret, medjutim nekada su to potpuno neralni momenti. Nova vremena dovode do stalnog menjanja radnika u firmama i zbog toga mora da postoji konstantna edukacija mladih menadžera po firmama, kako bi shvatili opseg svojih zahteva, vremenske rokove i finansijsku realnost zahteva.
Koncept poslovanja koji je Kreativna Kompanija je razvila potpuno transparentan i iskren odnos sa svojim klijentima. Mi ne glumimo glumu. Znamo šta znamo i znamo šta ne znamo. Želimo da se izdignemo iznad korporativnih nastupa koji u sebi uvek kriju neku zakulisnu misao ili neku podmuklu akciju.

Sa nama, znate na čemu ste!

Sve Pod konac!

Takodje su očekivanja da će u svakom trenutku, naš tim biti na maksimalnom nivou i da će moći da odgovori u najkraćem roku svim zahtevima. Da bi se to postiglo, potrebna je velika energija i požrtvovanje da bi se pre svega okupio tim koji zna da radi posao i koji je dostupan većim delom dana. Kada sumiramo sve, mislim da smo u većoj meri preko 90% uspeli u tome, bez obzira na broj sedih na našoj glavi.

TOLERANCIJA NA PRITISAK JE SVE MANJA!

Pošto posao čini veći deo našeg vremena a i VAŠEG, hajde da ga zajednički napravimo lepim i zanimljivim i da posao ne bude muka i stres, već zadovoljstvo. Bez obzira na odgovornost projekata, uz minimalan stres i sa velikom količinom poverenja i poštovanja moguće je postići velike rezultate.
Kreativna Kompanija danas okuplja preko 100 freelance saradnika iz svih oblasti advertisinga. Od voiceovera, glumaca, reditelja, snimatelja i montažera, kostimografa, scenografa, copywriter-a, pevača i pevačica, kompozitora, 3D animatora, i sl.
Nalazimo se u centru Beograda, u Svetogorskoj 35/2, na 3 minuta od Savezne Skupštine. Funkcionišemo kao PRODUCTION & VOICE OVER STUDIO koji je zadnjih par godina iskristalisao svoje usluge i spreman je da podrži klijente u potpunosti u specijalizovanim uslugama izrade tv reklama, 3d animiranih videa, radio reklama, reklamnih filmova, u ozvučavanju tv spotova, tv adaptacijama, snimanju voice overa, u uslugama kompletne audio i video produkcije itd.

AUDIO I VIDEO SU NAŠA ŠOLJA ČAJA !!!

Pored zatvorenog kruga usluga koje nudi, jedna od suštinskih stvari koje „Kreativna Kompanija”, pruža klijentima pored osećaja sigurnosti, zadovoljstva i elegancije u poslovanju je KREATIVNI POTENCIJAL.
Sveže ideje, poštovanje rokova, odgovaran i posvećen odnos prema poslu, kao i rezulati koje donose naše kampanje su više nego dovoljni razlozi da se i Vi upišete na našu klijent listu.

Naš tim
Faces-400x400px-1_1_28 (Demo)
Herman Ledford
Chief Executive
Faces-400x400px-1_1_20 (Demo)
Kenneth Diaz
Chief Executive
Faces-400x400px-1_1_09 (Demo)
Jackie Jackson
Senior Sales Manager
Faces-400x400px-1_1_31 (Demo)
Emerson Anderson
Senior Sales Manager
Faces-400x400px-1_1_29 (Demo)
Merry Berry
Senior Sales Manager
Faces-400x400px-1_1_18 (Demo)
Angel Sienna
Senior Sales Manager
Tonski Studio

Naš tonski studio je koncipiran iz 2 akustično tretirane režije i 1 akustično tretirane gluve sobe za snimanje vokala. Oprema koja se koristi u studiju je godinama kristalisana i na kraju smo izabrali najkvalitetnije komade studijske opreme koji daju najfinije rezultate.